Het behalen van onze doelen kunnen wij niet alleen! Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen door het leveren van een bijdrage aan één of meerdere projecten/activiteiten.

IMG 7892Hieronder vindt u een overzicht van vacatures die wij op dit moment hebben. Wanneer u interesse heeft, kunt u met ons contact op nemen via de Contact pagina.

Wanneer er op het moment geen vacatures zijn of er voor u geen geschikte vacature bij zit dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat u kan aangeven hoe u ons graag zou willen helpen. Alle hulp is meer dan welkom!

Vacature medewerker Fields of Honor - Database

De Fields of Honor - Database is een groots project van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven. Met dit project proberen wij informatie te verzamelen over de soldaten die begraven zijn op de Amerikaanse Begraafplaatsen Ardennes, Epinal, Henri-Chapelle, Lorraine, Luxembourg en Margraten. Het verzamelen en invoeren van deze informatie kost veel tijd. Daarom zijn wij op zoek naar personen die op vrijwillige basis graag mee zouden willen werken aan dit project.

Wat er van je verwacht wordt:

  • Een actieve inzet voor de database. Hieronder verstaan wij regelmatig het invoeren van nieuwe personen in de database
  • Werken op vrijwillige basis voor de website
  • Een redelijke beheersing van de Engelse taal
  • Kennis over de (militaire) geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog
  • Bereidheid om mee te discussiëren over de database op het daarvoor speciaal bestemde forum.

Indien u graag mee zou willen werken aan dit project om de herinnering aan al deze soldaten in leven te houden of vragen heeft over deze vacature, dan kunt u met ons contact opnemen. Stuur daarvoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hartelijk bedankt voor uw interesse.

Zie ook de website van de database: www.fieldsofhonor-database.com

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.