Word vriend

Als vriend van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven steunt u de stichting met een jaarlijkse donatie van minimaal van 25 euro. Met deze jaarlijkse donatie zijn wij in staat om onze websites in de lucht te houden en andere activiteiten te financieren zoals De Gezichten van Margraten. U kunt indien gewenst deze jaarlijkse donatie weer op ieder moment stop zetten.

Om u te bedanken voor uw steun, zullen wij u een vriendschapspin met of de Nederlandse en Amerikaanse vlaggen toesturen, of een pin met de Belgische en Amerikaanse vlaggen. Tevens ontvangt u van ons een kortingscode van 10% die u eenmalig in onze eigen shop kunt besteden. Vrienden krijgen ook korting tijdens onze meetings. In de toekomst hopen wij nog meer voordelen te kunnen bieden aan vrienden van onze stichting.

Wilt u vriend worden van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven? Dat kan door u aan te melden via onderstaand formulier. Na het invullen van het onderstaande formulier krijgt u de gegevens toegestuurd waar u uw donatie voor het eerste jaar naar kan overmaken. Na ontvangst van die donatie ontvangt u per post een bevestiging en uw cadeau.

U kunt vriend worden door een bijdrage van minimaal 25 euro per jaar. Elk jaar krijgt u van ons rond februari een herinnering om de jaarlijkse bijdrage over te maken. U kunt dan ook aangeven om deze stop te zetten. Meldt u zich pas aan na augustus? Dan betaalt u slechts 12,50 euro voor het resterende huidige jaar en daarna vanaf medio februari 25 euro per jaar.

Aanmeldformulier Vriend SVAAO

Als u zich wilt aanmelden als vriend van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in. Nadat u het formulier volledig heeft ingevuld en verstuurd heeft, komt u op een pagina terecht waarop u meer informatie vindt over het overmaken van de donatie. Deze informatie krijgt u ook via een e-mail toegestuurd.
*Ja, ik wil vriend worden van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven!
Alle gegevens zullen enkel gebruikt worden voor onze eigen administratie. Persoonlijke gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden.
captcha
Herladen

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.