Sponsor

Wilt u als bedrijf, vereniging, stichting of als andere organisatie de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven een warm hart toedragen? Neem dan contact met ons op om te zien hoe uw organisatie onze Stichting kan steunen.

Omdat de vorm van sponsoring per organisatie uiteenloopt, vragen wij u contact op te nemen met onze secretaris Jasper van Haren. Hij is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alle manieren van sponsoring zijn meer dan welkom. Als dank zullen wij alle sponsoren vermelden op de homepagina van onze website en op deze sponsorpagina.

Onze Sponsoren

teamnotarissen

Team Notarissen

Wij willen Team Notarissen uit Maastricht bedanken voor hun bijdrage bij de oprichting van de Stichting.

cholly

irma Cholly

koch

Timmerbedrijf André Koch

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.