Eenmalige donatie

Wilt u de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven liever eenmalig steunen dan jaarlijks een vast bedrag over te maken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons met elk bedrag steunen dat u maar wilt. Dit kan zowel via PayPal als via een bankoverschrijving.

Om een donatie te doen via PayPal heeft u geen account nodig. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. PayPal is één van de veiligste online betaalmethoden in de wereld. Wanneer u geen PayPal account heeft kunt u enkel met u credit card een donatie doen via PayPal. Wanneer u wel een account heeft kan dat ook via uw bankrekening als deze aan uw account gekoppeld is. Een donatie doen via PayPal kan via onderstaande knop:

btn donateCC LG

U kunt natuurlijk ook een donatie doen door middel van een bankoverschrijving. Onze gegevens zijn:
Bankrekeningnummer: NL02 RABO 0161 4724 27 ter name van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven

Voor niet-Nederlandse rekeningnummerhouders zijn ook deze gegevens van belang:
BIC: RABONL2U

Alle donaties zijn meer dan welkom en zullen wij dan ook buitengewoon waarderen. Onze dank voor uw steun!

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.