Steunen

american cemetery_henri_chapelle_2Net zoals vele andere stichtingen, kan de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven niet bestaan zonder uw hulp. Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Op onderstaande pagina's is meer informatie te vinden over de manier om ons te steunen.

Stichting is geen Algemeen Nut Beogende Instelling

Wij willen u erop wijzen dat de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven geen Algemeen Nut Beogende Instelling (ABNI) is. Dit houdt voor u als donateur of sponsor in dat u uw donatie en/of andere giften aan de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven niet van de belasting kunt aftrekken.

Sponsor

Wilt u als bedrijf, vereniging, stichting of als andere organisatie de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven een warm hart toedragen? Neem dan contact met ons op om te zien hoe uw organisatie onze Stichting kan steunen.

Lees meer...

Eenmalige donatie

Wilt u de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven liever eenmalig steunen dan jaarlijks een vast bedrag over te maken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt ons met elk bedrag steunen dat u maar wilt. Dit kan zowel via PayPal als via een bankoverschrijving.

Lees meer...

Word vriend

Als vriend van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven steunt u de stichting met een jaarlijkse donatie van minimaal van 25 euro. Met deze jaarlijkse donatie zijn wij in staat om onze websites in de lucht te houden en andere activiteiten te financieren zoals De Gezichten van Margraten. U kunt indien gewenst deze jaarlijkse donatie weer op ieder moment stop zetten.

Lees meer...

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.