Shop

shopscreenIn onze eigen shop biedt de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven een kleine selectie van producten aan die gerelateerd zijn aan het onderwerp waarmee wij ons bezighouden. Met een aankoop in de Shop steunt u onze Stichting in het bereiken van haar doelen.

In de Shop bieden wij de mogelijkheid aan om te betalen door overschrijving en via PayPal. Het betalen via iDeal is nog niet bij ons mogelijk. Producten zullen verstuurd worden via PostNL naar Nederland, Belgiƫ, de rest van Europa en Noord-Amerika.

Klik hier om naar de Shop te gaan.

Nieuw in de shop

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.