Database

screenshotDe Fields of Honor - Database (voormalig de Adoptiegraven-Database) is een project van de stichting en bevat informatie over soldaten die begraven zijn of herinnerd worden op de Amerikaanse Begraafplaatsen Ardennes, Epinal, Henri-Chapelle, Lorraine, Luxembourg en Margraten.

De Fields of Honor - Database is een project dat jaren geleden is opgestart en ook nog vele jaren zal duren totdat dit voltooid is. Inmiddels bevat de database al informatie over ongeveer 24.000 soldaten. Klik hier om naar de database te gaan.

Het project is een buitengewoon groot project en het zal nog vele jaren duren voordat informatie is toegevoegd van alle soldaten die begraven zijn en herinnerd worden op de eerder genoemde begraafplaatsen. Daarnaast is de informatie over veel soldaten die reeds zijn toegevoegd nog incompleet. Alle hulp bij het verder aanvullen van de database is dan ook meer dan welkom. Wanneer u informatie heeft over één of meerdere soldaten die begraven is of zijn op één van de begraafplaatsen óf graag mee wilt werken aan de database, horen wij graag van u. U kunt contact opnemen met het team van de Fields of Honor - Database via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.