Forum

Adoptiegraven.nl heeft een eigen forum waar adoptanten met elkaar in contact kunnen komen. Daarnaast kunt u op het forum enkele tips vinden voor het zoeken van informatie over uw adoptiegraf en indien u hulp nodig heeft hulp vragen. Daarnaast zijn er op het forum ook enkele 'Voorbeeldbrieven' te vinden waarmee u informatie kan aanvragen bij instanties in de Verenigde Staten. Inmiddels heeft het forum ongeveer al 350 leden!

Klik hier om naar het forum te gaan.

forum2012Forum staff

De staff van het forum bestaat uit een Beheerder en twee moderators die het forum in de gaten houden en eventueel ingrijpen mocht het misgaan. U kunt hun altijd een vraag stellen indien u die heeft. Dat kan door hun een PB (Persoonlijk Bericht) te sturen via het forum. Wilt u weten wie de moderators van het forum zijn? Kijk dan hier (klik).

Registreren

Registreren kan via deze pagina (klik). Registreren is gratis en zo gebeurd! Nadat u zich geregistreerd heeft krijgt u mail waarin u uw registratie moet bevestigen. Indien u geen mail heeft ontvangen kijk dan of de mail niet in uw map met ongewenste mail is terecht gekomen. Indien u problemen heeft bij de registratie kunt u een mail sturen naar de beheerder van het forum via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ga naar de Contact pagina (klik) op de website.

Adoptiegraven.nl | Users

Op het forum zijn enkele zogeheten Adoptiegraven.nl | Users te vinden. Deze users plaatsen bijvoorbeeld Downloads van Adoptiegraven.nl of krantenberichten m.b.t. adoptiegraven op het forum.

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.