Foto's gezocht kalender 2017

maandag, 24 oktober 2016 22:12
Stuur uw foto's in voor de kalender van 2017! Stuur uw foto's in voor de kalender van 2017!

Al enkele jaren wordt er een kalender samengesteld met foto's van de Amerikaanse Begraafplaatsen Ardennes, Henri-Chapelle en Margraten. En natuurlijk zullen we dat ook dit jaar weer gaan doen! Dit jaar voor de achtste keer alweer. Net zoals in alle voorgaande jaren is het dit jaar voor iedereen weer mogelijk om foto's voor deze kalender in te sturen. Wij kijken er dan ook naar uit om dit jaar weer vele mooie foto's te ontvangen!

Nieuw dit jaar is dat alle foto's uitgekozen worden door een vierkoppige jury. In deze jury nemen naast twee bestuursleden van de stichting ook twee getalenteerde amateur fotografen plaats. Zij zullen de 12 foto's uitkiezen die onderdeel zullen uitmaken van de nieuwe kalender. Uiteraard zullen de leden van de jury zelf geen foto's kunnen insturen.

Wanneer u foto's wil insturen voor de kalender van 2017 dan vragen wij u om het volgende door te lezen:

  • Foto's kunnen ingestuurd worden tot en met woensdag 9 november 2016. Stuur uw foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
  • Elke inzender mag maximaal 5 foto's insturen. Indien u er meer instuurt zullen alleen de eerste 5 foto's worden meegenomen.
  • Bij het opsturen van foto's naar bovengenoemd adres, geeft u ons toestemming om deze foto's gratis te gebruiken voor de kalender van 2017; er zal dus geen vergoeding zijn voor het mogelijk gebruik van de ingestuurde foto('s). Foto's zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder toestemming van de maker.
  • Stuur enkel uw eigen foto's op, tenzij u uitdrukkelijke toestemming van de maker heeft om zijn/haar foto('s) op te sturen.
  • Foto's mogen in Photoshop bewerkt worden, zolang de foto's niet overdadig bewerkt worden. Voeg bijvoorbeeld geen andere afbeeldingen, teksten, etc. aan de foto toe (zoals in collages).
  • Op een enkele uitzondering na, zullen foto's waarop personen bij graven poseren niet gebruikt worden.
  • Stuur foto's altijd in het originele formaat op. Verkleinde foto's zijn niet bruikbaar voor de kalender.
  • Enkel foto's in liggend formaat zijn geschikt voor de kalender.

Wij zijn ongelooflijk benieuwd naar alle foto's. Hopelijk kunnen we met elkaar weer een mooie kalender met foto's vullen! De kalender is nu al vooruit te bestellen in de shop: https://www.svaao.nl/shop/index.php?id_product=27&;controller=product&id_lang=3, Wilt u zien welke foto's er tot op heden zijn ingestuurd? U vindt alle foto's hier: https://www.flickr.com/photos/107689818@N08/albums/72157674249864462

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.