Links

Op de volgende pagina's staan een overzicht met enkele interessante links naar websites met verhalen van de soldaten die op de verschillende begraafplaatsen zijn begraven of die handig zijn bij het onderzoek.

Subcategorieën

  • Verhalen

    Op het internet zijn enkele websites te vinden met verhalen over soldaten die begraven op o.a. Margraten en Henri-Chapelle. De verhalen zijn meestal geschreven door de adoptanten zelf en gepubliceerd op een website.

  • Eenheden

    Op de websites van eenheden is meestal informatie te vinden over de betreffende eenheid. Daarnaast kunnen de mensen achter die websites u vaak helpen met het vinden van informatie over een bepaalde eenheid. Daarom hier een overzicht naar de websites van eenheden. 

  • Overig

    Op deze pagina zijn links te vinden die een verband hebben met het adopteren van oorlogsgraven, één van de Amerikaanse Begraafplaatsen, het doen van onderzoek of andere links die niet onder de andere categorieën vallen.

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.