Contact

american cemetery_ardennes_4Wanneer u vragen heeft over de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven en onze projecten zoals de Fields of Honor - Database en De Gezichten van Margraten, ons wilt helpen met een van onze projecten of andere vragen heeft, neem dan contact met ons op via het onderstaand contactformulier. Wanneer u op zoek bent naar informatie over een soldaat, plaats dan eens een bericht op ons forum of kijkt u onder het kopje Onderzoek op deze website of in onze Fields of Honor - Database.

Let op: wij beheren niet de adoptieprogramma's voor de Amerikaanse Begraafplaatsen Margraten, Henri-Chapelle en Ardennes. Wilt u daar een graf adopteren of een wijziging in uw gegevens doorgeven, kijk dan op onze website onder Adopteren om te zien hoe u met de betreffende instanties in contact kunt komen. Voor de website van de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten, klik hier.

Contactformulier

Wanneer u dit contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
captcha
Herladen
Stuur een kopie naar mijn email adres

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658

Volg ons!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons op Facebook en Twitter. U kunt ook op de hoogte blijven van de Fields of Honor - Database via deze aparte Facebook groep. Volg voor specifiek het laatste nieuws over De Gezichten van Margraten deze Facebook pagina of volg het project op Twitter.