Artikelen

Net zoals vele andere stichtingen, kan de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven niet bestaan zonder uw hulp. Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen.

 

Word vriend

 

Als vriend van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven steun u de stichting met een jaarlijkse donatie van minimaal van 25 euro. Met deze jaarlijkse donatie zijn wij in staat om onze websites in de lucht te houden en andere activiteiten te financieren. U kunt indien gewenst deze jaarlijkse donatie weer op ieder moment stop zetten.

 

Om u te bedanken voor uw steun, zullen wij u een vriendschapspin met de of de Nederlandse en Amerikaanse vlaggen toesturen, of een pin met de Belgische en Amerikaanse vlaggen. Tevens ontvangt u van ons een kortingscode van 10% die u eenmalig in onze eigen shop kunt besteden.

 

Wilt u vriend worden van de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven? Dat kan door u aan te melden via dit formulier (klik).

 

Eenmalige donatie

 

Het is ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen aan de Stichting wanneer u daar voorkeur voor heeft. Dit kan via de veilige betaalmethode van PayPal. Voor het doen van een donatie via PayPal heeft u geen PayPal account nodig. Alle donaties zijn buitengewoon welkom en zullen door ons uitermate gewaardeerd worden. Wij stellen dan ook geen minimumbedrag.

 

Bij donaties van 50 euro of meer zullen wij u als dank een vriendschapspin toesturen. Bij donaties van 75 euro of meer krijgt u het boek In de schaduw van de bossen van Armand Blau (ter waarde van 25,75 euro) als dank van ons cadeau.

 

Sponsoren

 

Wilt u als bedrijf, vereniging, of een andere organisatie de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven steunen? Neemt u dan alstublieft contact op met Jasper van Haren, secretaris van de Stichting, om de manier van sponsoring te bespreken, via zijn e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Sponsoren zullen wij in ieder geval altijd vermelden op onze website.

 

Stichting is geen Algemeen Nut Beogende Instelling

 

Wij willen u erop wijzen dat de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven geen Algemeen Nut Beogende Instelling (ABNI) is. Dit houdt voor u als donateur of sponsor in dat u uw donatie en/of andere giften aan de Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven niet van de belasting kunt aftrekken.

Steun de Stichting!

Wilt u de Stichting steunen in haar werkzaamheden? Dat kan! U kunt onze Stichting steunen door vriend van de Stichting of sponsor te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eenmalige donatie te doen. Lees hier (klik) hoe u kunt helpen.

btn donateCC LG

Over

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven
Loonsevaert 21
5171 LL Kaatsheuvel
Nederland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KVK-nummer: 53284658